top of page

Föreningar & verksamheter på plats
kl. 13.00 -16.00 under loppdagen.

RBU logga.png
FUB.png
Funkisfamiljen.png
Jeanette_edited.jpg
Screenshot 2024-06-11 at 12-04-35 Frisksport Björken Träning och hälsa för alla.png
glädjeknuff_edited.jpg
helen_edited.jpg
Skidåkning strax öster om Katrineholm - Spökbacke…_edited.jpg
hockey.png

RBU kommer att vara på FunkisJoggen. De kommer att berätta om sin verksamhet. RBU:s förbundsordförande Johan Klinthammar är även årets speaker under dagen.

FUB kommer vara på FunkisJoggen. De kommer att berätta om sin verksamhet.

Jag längtar till den 8 augusti när jag ska få vara med och heja på alla fina deltagare i FunkisJoggen! I mitt tält kan ni köpa hela barnboksserien om Funkisfamiljen, spel och t-shirts till FunkisJoggens specialpriser! Hoppas vi ses! /Anna Pella 

Funkisflaggan Precious startar FunkisJoggen 2024!

För tre år sedan började Jeanette Fridh att designa en flagga (Funkisflaggan Precious). Den kom till i syftet att skapa en symbol att samlas under för alla med funktionsnedsättning oavsett vilken. Jeanette Fridh kommer att sälja sin flagga på FunkisJoggen.

Vi ordnar aktiviteter i Katrineholm och våra två olika verksamheter är cirkus (med trampolin, tablå och jonglering) och cheerleading. Vi kommer till FunkisJoggen där du kan prova på vårt utbud.

Glädjeknuff är en ideell förening med målet att ge barn och ungdomar med rörelsehinder en löparupplevelser i rullande form. Vi kommer till FunkisJoggen så att du kan få prova en Jolette.

Katrineholmaren Helene Forsén kommer till FunkisJoggen och säljer sina fina och mycket praktiska, egendesignade rullstolsväskor. Hon kommer även att ta med sig en armcykel för den som vill testa.

Spökbackens alpina skidklubb kommer till FunkisJoggen. De kommer att grilla hamburgare som du kan köpa. De kommer även att ta med en sit ski som du kan prova.

Katrineholm Hockey kommer till FunkisJoggen och kommer att sälja go fika till alla som vill köpa.

Här kan du också testa att skjuta mål med klubba och puck.

Kulturförvaltningen kommer att vara på plats med sin "bokcykel" samt ordna en tipspromenad.

bottom of page